recent
Güncel Haberler

Need for Speed: Bir Sonraki Opus Yıl Sonunda Çıkacak

Ana Sayfa
Need for Speed: Bir Sonraki Opus Yıl Sonunda Çıkacak

Battlefield hattının altına yerleştirilen bir yıldan sonra (aşağı yukarı başarı ile), Electronic Arts 2022'de Need for Speed ​​motorlarını yeniden başlatmalı. Ve Amerikan yayıncının takvimi daha netleşiyor gibi görünüyor.

Kabul edilmelidir ki Battlefield 2042, son aylarda EA'nın neredeyse tüm dikkatini dağıttı. Öyle ki FPS başlamadan önce DICE'ın saflarını güçlendirmek için bazı projeler askıya alınmıştı. Bu, özellikle geçtiğimiz yaz gelişimi geçici olarak durdurulan bir sonraki Need for Speed ​​için geçerliydi.

Bize keskin kararsızlıklar veren bir kez daha gazeteci ve içeriden Tom Henderson. Ona göre Electronic Arts, bir sonraki Need for Speed ​​için Eylül ve Ekim 2022 arasında bir lansman yapmayı hedefliyor. Ghost Games'in önceki bölümlerde yaşadığı birçok başarısızlığın ardından Criterion Games stüdyosu muhtemelen sorumlu.

Electronic Arts, Battlefield 2042'den potansiyel olarak ücretsiz bir geçiş ve bu yıl olmaması gereken Dragon Age 4'ün piyasaya sürülmesiyle ilgili söylentiler de dahil olmak üzere, son saatlerde tartışmaların merkezinde yer aldı. Amerikalı yayıncının önümüzdeki aylarda yapacak çok şeyi olacak.


Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent