recent
Güncel Haberler

Naughty Dog, Uncharted İçin Son Sözünü Söylemedi

Ana Sayfa
Naughty Dog, Uncharted İle Son Sözünü Söylemedi

Nathan Drake ve yol arkadaşlarının kendilerine PS5'te son bir duruş sergiliyor gibi göründüğü bir zamanda, Naughty Dog, Uncharted destanında yeni bir bölüm bekleyen hayranların umutlarını yeniden alevlendiriyor.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection bu hafta Sony konsolunda (ve daha sonra PC'de) yayınlandı. Dördüncü eseri ve The Lost Legacy'yi mükemmel remastering'lerle yeniden keşfetme fırsatı sundu. Kaliforniyalı stüdyo, kendini hazine avcısı evreninde yeniden başlatma fikrine hiç olmadığı kadar meyilli görünüyor!

Macera çağrısı

2016 yılında Uncharted 4'ün lansmanında Naughty Dog, Drake'in şirketinde geçirdiği on uzun yılın ardından lisansla işinin bittiğini duyurdu. Ancak GamesRadar sitesiyle yakın zamanda yapılan bir röportajda Shaun Escayg (yaratıcı yönetmen) ve Kurt Margenau (yönetmen), sonunda kapının gerçekten kapanmadığını açıkça belirttiler.

“Bence asla asla dememelisin [...] Uncharted bizim sevdiğimiz, stüdyonun sevdiği bir seri […] Daha fazlasını görmek istediğimiz bir evren. Bunu kesinlikle söyleyebilirim.“

Bununla birlikte, örneğin Naughty Dog, Jak & Daxter'a olan sevgisini her zaman ifade ettiğinden, ancak ona geri dönmeden dikkatli olmalıyız. Şu anda stüdyo, The Last of Us Part II bağımsız çok oyunculu ve muhtemelen bir Director's Cut versiyonu ve ilk taksitin yeniden yapımı üzerinde çalışıyor.


Kaynak : GamesRadar

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent