recent
Güncel Haberler

Hogwarts Legacy ve Gotham Knights Sonunda 2022 İçin Onaylandı Mı?

Ana Sayfa
Hogwarts Legacy ve Gotham Knights Sonunda 2022 İçin Onaylandı Mı?

Warner Bros.'un oyun bölümü. heyecan verici bir 2022 olmalı. Bununla birlikte, son haftalarda Web'de olası ertelemeler hakkında az çok iyi temelli söylentiler ortaya çıktı..

Önümüzdeki aylarda Amerikalı yayıncı bize uzun zamandır beklenen oyunları sunacak. Bu liste LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, Suicide Squad: Kill the Justice League, Gotham Knights veya Hogwarts Legacy: Hogwarts Legacy gibi büyük oyunlardan oluşuyor. Ancak son ikisinin 2022'de çıkması ilgili şüpheler devam etti.

Güven veren bir duyuru

Son zamanlarda, koridorlardan gelen söylentiler, Hogwarts Legacy'nin gelecek yıla ertelenmesi ihtimalini uyandırdı… Gotham Knights'a gelince, sadece çok nadir durumlarda ortaya çıktı ve bu da son dakikada bir gecikme anlamına gelebilir. Neyse ki, muhtemelen olmayacak. Warner Media patronu Jason Kilar, 2022'de "çok beklenen oyunların tam bir serisinin" geldiğini doğruladı.

Kilar tweetine (yukarıya bakın) Gotham Knights ve Hogwarts Legacy'den alınan görsellerle eşlik etti. Eğer Warner Bros. Games, bu yıl piyasaya sürüp sürmeyeceğinden emin değil, P.-D.G. grubun çoğu muhtemelen bu oyunlara atıfta bulunmayacaktı. O zaman biraz daha sabır...

Gotham Knights gibi, Hogwarts Legacy'nin de başlangıçta 2021'de PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Ancak geçen yıl bu zamanlar Warner, oyunun çıkış penceresini 2022'ye erteledi.


Kaynak: VGC


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent