recent
Güncel Haberler

Warhammer 40,000: Space Marine'in Devamı Geliyor!

Ana Sayfa
Warhammer 40,000: Space Marine'in Devamı Geliyor!

Çok sağlam, ancak nispeten göz ardı edilen bir ilk opusun yayınlanmasından 10 yıl sonra, aksiyon oyunu uyarlaması Warhammer 40,000: Space Marine, Game Awards 2021 sırasında herkesin sürprizine ikinci bir opus sundu.

İmparatorun seçtiği savaşçılardan birini, Tyranidlerin korkunç ve acımasız tehdidi karşısında her zamankinden daha güzel ve güçlü görme fırsatı sundu.

Warhammer 40,000: Space Marine, yakın zamanda 10. yıl dönümü için sürpriz bir güncelleme alırken, Saber Interactive ve Focus Entertainment, Games Workshop evrenindeki aksiyon oyununun bir devamını uyarmadan Game Awards'tan yararlandı.

Sadece savaşın olduğu bu geleceğin hayranları bu nedenle bir kez daha güçlü bir Ultramarine'in zırhını kuşanabilecekler ve Tyranidlerin bastırılamaz açlığıyla karşı karşıya kalacaklar. Bu ikinci bölümü tanıtan sinematik fragmanı, Clive Standen'ın (Vikings dizisindeki Rollo) oynayacağımız karaktere seslendireceği duyurusu izledi.

Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin henüz belirli bir çıkış tarihi veya yılı olmamasına rağmen, Sabre Interactive'in oyununun PC, PS5 ve Xbox Series X/S'de beklendiğini zaten biliyoruz. Bu nedenle İmparator'un iradesi, O'nun adına daha da güzel bir katliam için yeni nesil makinelerde yapılacaktır.



Kaynak: Warhammer 40,000: Space Marine 2
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent