recent
Güncel Haberler

The Matrix Awakens: Unreal Engine 5 Etkileyici Deneyimi

Ana Sayfa
The Matrix Awakens: Unreal Engine 5 Etkileyici Deneyimi

Birkaç gün önce tanıtılan ve Unreal Engine 5 sayesinde film ve video oyunu arasındaki farkları daha da azaltan The Matrix Awakens deneyimi, Game Awards 2021 sırasında daha ayrıntılı olarak ortaya çıktı.

Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss (sırasıyla film serisinde Neo ve Trinity) tarafından sunulan bu teknik demo, Matrix filmlerinden belirli kült sahneleri bir video oyunu versiyonunda nefes kesici bir görsel kalitede yeniden yaşamanıza izin verecek.

22 Aralık'ta sinemalarda ve SvoD HBO Max hizmetinde The Matrix Resurrections'ı beklerken film ekipleri, video oyunu ve sinema dünyasını aşan bir deneyim sunmak için Epic Games ile birlikte çalıştı.

Bu ortaklık, güçlü Unreal Engine 5 tarafından desteklenen iki sanat arasındaki sınırda teknik bir demo olan ve kült siberpunk destanının önemli noktalarını yeniden yaşama imkanı sunan The Matrix Awakens'ı doğurdu. Römork sırasında sunulan oyun basit bir raylı nişancıda durduysa, projenin etkileyici olduğu her şeyden önce grafik performansıdır.

Neredeyse fotogerçekçi olan görsel deneyim, Epic Games'in son teknoloji motorunu sergilemek içindir ve şimdi PS5 ve Xbox Series X/S'de indirilebilir.



Kaynak: YouTube
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent