recent
Güncel Haberler

Star Wars Eclipse: Quantic Dream, Çok Uzak Bir Galaksi Vizyonunu Sunuyor

Ana Sayfa
Star Wars Eclipse: Quantic Dream, Çok Uzak Bir Galaksi Vizyonunu Sunuyor

Bir süredir Quantic Dream'in perde arkası olan Star Wars Eclipse, Game Awards sırasında kendisini daha detaylı bir şekilde bir fragmanla tanıttı.

Bu stüdyodan beklediğiniz gibi, çok çok uzaklardaki bir galaksinin Dış Halkasında birçok karakterin yer aldığı bir aksiyon-macera oyunu olacak.

Bir Eclipse rüyası

Star Wars Eclipse, o zamana kadar nispeten keşfedilmemiş bir dönem olan Yüksek Cumhuriyet döneminde gerçekleşecek. Daha doğrusu, sahne Dış Halka'da kurulacak ve Naboo ve hatta Tatooine gibi gezegenleri görebildik. Çok farklı ahlak ve hırslara sahip farklı karakterleri oynama fırsatı bulacağımız, hikaye anlatımına büyük önem verilen bir oyun olacak.

Jedi'ı ve özellikle bir droidi görmemiz gerekiyor ve rolleri tüm hikaye üzerinde kalıcı bir etkiye sahip olacak iç içe kaderleri olan diğer karakterleri keşfedeceğimizden emin olacağız.

Hala erken geliştirme aşamasında, oyunun piyasaya sürülmesi hala çok uzakta..  Aynı şekilde oyunun çıkacağı platformlar da henüz belli değil. Geniş Star Wars evreninde geçen bir sonraki Quantic Dream oyunu hakkında daha fazla bilgi için oyunun aşağıda belirtilen resmi web sitesini ziyaret edin.



Kaynak: Star Wars Eclipse
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent