recent
Güncel Haberler

PS5'e Çıkacak Yeni Matrix Oyunu Geliyor İddiası

Ana Sayfa
PS5'e Çıkacak Yeni Matrix Oyunu Geliyor İddiası

Matrix Resurrections 22 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek. Lisansa dayalı yeni bir video oyununun varlığına işaret eden bazı söylentiler var.

Matrix destanının dönüşü yaklaşıyor! Keanu Reeves, şimdilik çok gizemli kalan bir macerada bir kez daha Neo'yu oynayacak. Trinity (Carrie-Anne Moss) da orada olacak ve bu ikonik ikili ilk üç filmdeki olayları yeniden yaşayacak.

Yeni nesil Matrix oyunu mu?

The Matrix Awakens'ın tanıtım afişi son zamanlarda internette ortaya çıktı. Şu an için daha fazla ayrıntı içermeyen bir "Unreal Engine 5 deneyimi" hakkında. Söz konusu görselin PlayStation Network'ün arka ucundan alınmış olması, oyunun PS5'e geleceğini gösteriyor.

Ancak görsel, tam teşekküllü bir oyuna değil, açıkça "bir deneyime" işaret ediyor. Yani, sadece basit bir demo olabilir (oynanabilir veya oynanamaz). 9-10 Aralık gecesi gerçekleşecek olan The Game Awards 2021, daha fazlasını öğrenmek için bir fırsat olabilir.

The Matrix Awakens'ın tam bir oyun mu yoksa Epic'in oyun motorundan yararlanan bir tür film bağlantısı mı olacağı belli değil.




Kaynak: VGC
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent