recent
Güncel Haberler

Oyuncular İçin Otomatik El Masaj Aleti Piyasaya Sürüldü

Ana Sayfa
Oyuncular İçin Otomatik El Masaj Aleti Piyasaya Sürüldü

Farkında bile olmadan, oyuncu veya oyuncu olmayanlar ellerinize ve parmaklarınıza masaj yapabilen ve gevşetebilen bir makine hayal etmiş olabilirsiniz.

Bu Bauhütte MSG-01H-BK'nin piyasaya sürülmesiyle hayaliniz yakında gerçekleşebilir.

Oyuncuların ellerine masaj yapan alet

Gerçekten de oyuncuların ellerine bakmak için bir masaj aksesuarı. Tasarımcı, eserinin "uzun bir oyun seansından sonra yorgun ellerinize ve parmaklarınıza masaj yapabildiğini" belirtiyor. Açıkçası, Bauhütte MSG-01H-BK hem sağ ele hem de sol ele masaj yapabiliyor ve hatta başparmağa özel bir moda sahip.

"Masaj" tarafının ötesinde, Bauhütte MSG-01H-BK, bir oyun seansından önce kaslarınızı ısıtabilir ve böylece toplamda 15 masaj bölgesi var ve genel bir masaj modu ile bir masaj modu arasında seçim yapma imkanı da bulunuyor, hem üç basınç seviyesi hem de 10 dakikaya ayarlanmış otomatik bir zamanlayıcı ile özel parmak modu var.

Oyuncular İçin Otomatik El Masaj Aleti Piyasaya Sürüldü

Birkaç dakika önce varlığından haberdar olmadığınız ama şimdiden almak istediğiniz (eğer görürsek) bu şaşırtıcı Bauhütte MSG-01H-BK, 145 $'a eşdeğer bir fiyatla Japonya'da satışa sunuluyor. Açıkçası, cihazın yalnızca oyuncular için tasarlanmadığını ve her türlü ele masaj yapabileceğini söylemeye gerek yok.


Kaynak: TechPowerUp

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent