recent
Güncel Haberler

Horizon Forbidden West: PS4 ve PS5 İçin Dosya Boyutu Belli Oldu

Ana Sayfa
Horizon Forbidden West: PS4 ve PS5 Dosya Boyutu Belli Oldu

Piyasaya sürülmesinden iki ay sonra Horizon Forbidden West yavaş yavaş ortaya çıkıyor ve bugünün haberi PS4 ve PS5'te gerekli dosya boyutu belli oldu.

Açık dünyası, makineleri ve PS4 versiyonundan sonra, Guerilla Games'in bir sonraki oyunu, PlayStation Game Size tarafından paylaşılan tüm bu güzel evrenin ağırlığını gösteriyor ve oyun, yaratıcısının hırsları kadar büyük görünüyor.

Büyük bir Batı

Bilgilerinin doğruluğuyla bilinen Twitter hesabından yapılan bir yayına göre bir veri tabanı, oyunun PS5 versiyonunun ilk gün yaması hariç 96 GB civarında olması gerektiğini belirtiyor. Ancak PlayStation Game Size, bir veritabanının belirttiği ile gerçeklik arasında genellikle 10 ila 20 GB arasında bir fark olduğunu belirterek bu yorumları yumuşatıyor.

Yine de 70 GB boyutunda olsalar bile Aloy'u yeni maceralarında ağırlamak için yer açmak gerekecek.Neyse ki yine de PlayStation Game Size'a göre Horizon Forbidden West 11 Şubat 2022'den itibaren ön yüklenebilecek.

18 Şubat'ta PS4 ve PS5'te yapılması planlanan Guerilla Games'in merakla beklenen bu oyunu için şimdiden sileceğiniz oyunları düşünebilir veya depolamanızı yükseltebilirsiniz.


Kaynak: Twitter
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent