recent
Güncel Haberler

Final Fantasy VI: PC Remaster Ertelendi

Ana Sayfa
Final Fantasy VI: PC Remaster Ertelendi

Geçen yaz Square Enix, Final Fantasy Pixel Remaster girişimini başlattı. Bu, destanın altıncı bölümünün yeniden işlenmiş bir versiyonunun konuşlandırılmasıyla sona erecek. Ne yazık ki, Japon yayıncı tarafından hafif bir gecikme resmileştirildi.

Adından da anlaşılacağı gibi, Final Fantasy Pixel Remaster, franchise'ın ilk bölümleri için bir yeniden düzenleme koleksiyonudur. Final Fantasy I ila VI, zamanın 2D stilini korurken daha keskin bir işlemeden yararlanır. Şu an için sadece PC'ler (Steam aracılığıyla) ve mobil cihazlar bu yeni sürümleri memnuniyetle karşılıyor.. Ancak bir oyun hala eksik.

Birkaç hafta sonra görüşürüz

Yeniden düzenleme çalışmasının başlangıçta bu yıl tamamlanması gerekiyordu, ancak Square Enix, Final Fantasy VI Pixel Remaster'ı tamamlamak için zaman alacak. İkincisi, listelenen medyada Şubat 2022'ye kadar gelmeyecek. Affedilmek için Japon firması, oyunu ön sipariş veren PC oyuncuları için ek bonuslar ekledi.

Her ön sipariş için sunulan yeni öğeler, Pixel Remaster serisinden iki tür duvar kağıdı ve iki özel müzik (Locke's Theme Timelaps Remix ve Aria di Mezzo Carattere Instrumental). Diğer üç parça ve iki duvar kağıdı zaten bonus olarak dahil edildi.


KaynakSquare Enix
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent