recent
Güncel Haberler

Cyberpunk 2077, 2021'de Steam'de En Çok Oynanan Oyunlardan Biri Oldu

Ana Sayfa
Cyberpunk 2077, 2021'de Steam'de En Çok Oynanan Oyunlardan Biri Oldu

Piyasaya sürülmesinden bir yıl sonra ve inanılmaz bir lansmana rağmen Cyberpunk 2077, konsollardaki benzerlerinden daha başarılı bir PC versiyonu sayesinde Steam'de 2021 yılının en büyük kazananlarından biri oldu.

Valve'in platformu gerçekten de mağazasında bu yıl en çok satan 100 oyun listesini paylaştı ve CD Projekt RED'in Aksiyon-RPG'si nispeten rahat bir yere sahip.

Ne yazık ki 2022 için planlanan PS5 ve Xbox Series X/S'ye özel sürümleri beklerken, sağlam bir bilgisayarınız olması koşuluyla PC şu anda Night City'nin keyfini çıkarmak için en iyi platform.

Cyberpunk 2077'nin Steam'in en çok satanları arasında yer alması, geçtiğimiz ay PC'deki popülerliğin önemli ölçüde artmasından da kaynaklanıyor. Kara Cuma ve çok sayıda promosyon nedeniyle, pek çok temkinli tomurcuklanan Cyberpunk, atılım yapma fırsatını yakaladı ve sonuç olarak CD Projekt RED'in başlığı bir dizi olumlu eleştiri aldı.

Cyberpunk 2077 ayrıca Steam Ödülleri 2021'de iki kategori için yarışıyor:

Örnek hikaye ve anlatımıyla “Yılın Oyunu” ve “Hikayeler Zengini Olağanüstü Oyun” ödüllerine layık görüldü.

Ancak Night City'ye yolculuk henüz bitmedi: CD Projekt RED, 2022'de, hatta en geç 2023'te gelmesi gereken yamalar, ücretsiz DLC ve genişletmeler üzerinde hala çalışıyor. Tüm bu unsurlarla birlikte, belki de oyun sonunda Legend of Night City rütbesine yükselmeyi başaracak.


Kaynak: Steam

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent