recent
Güncel Haberler

Babylon's Fall, Sonunda Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ana Sayfa
Babylon's Fall, Sonunda Çıkış Tarihi Belli Oldu

E3'teki son gösterimi sırasında soğuk bir şekilde karşılanan Babylon's Fall, büyük sıçrama için hazır. Game Awards 2021 vesilesiyle, Platinum Games sonunda çıkış tarihini açıkladı.

Aksiyon-RPG meraklılarının ve Platinum School hayranlarının (Bayonetta, NieR: Automata) takvimlerini işaretlemelerine izin verin: Babylon's Fall 3 Mart'ta PC, PS4 ve PS5'te çıkacak.

28 Şubat'ta erken erişim

Bir gecede paylaşılan bir açıklamada Square Enix, gelecekteki alıcılarına Babylon's Fall'un Deluxe Sürümünün (yine de 109.99 Euro) oyuna birkaç gün önceden - 28 Şubat'tan itibaren - erişim sağlayacağını bildirdi.

Platinum Games'in yeni oyunu, dört oyuncuya kadar işbirliği içinde oynanabilme özelliği ile çok dinamik bir aksiyon-RPG olarak sunuluyor. Lütfen dikkat: oyun tek başına oynanabiliyorsa, kalıcı bir İnternet bağlantısı ve geçerli bir Square Enix hesabı gerektirir.

Üstelik, bu oyun daha çok sanatsal yönü ile… orijinal olarak, birçok dövüş stili için düzinelerce silahı işlemenize izin verecek. Ve Kule'de sizi bekleyen tüm zorlukların üstesinden gelmeniz gerekecek.



Kaynak: Square Enix
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent