recent
Güncel Haberler

GTA: Trilogy PlayStation İçin Dosya Boyutu Belli Oldu

Ana Sayfa
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın konsollara ve PC'ye önümüzdeki hafta çıkacak. PlayStation'da dosya boyutu belli oldu.

GTA: Trilogy PlayStation İçin Dosya Boyutu Belli Oldu

Geçen ay, GTA üçlemesinin Nintendo Switch versiyonunun özel yükseltmelere sahip olacağını öğrenmiştik. Örneğin, oyuncular jiroskopu kullanarak nişan alabilecek veya kamerayı ayarlayabilecek ve dokunmatik kontroller aracılığıyla menülerde gezinebilecekler. Ama bu hafta bizi PlayStation versiyonu ilgilendiriyor.

PlayStation'daki oyunun dosya boyutunu biliyoruz. GTA 3 5.29 GB, Vice City 10.76 GB ve San Andreas 22,6 GB yer kaplayacak ve bu nedenle Sony makinelerde yaklaşık 38 GB yer kaplayacak.

Xbox ve PC'de oldukça benzer olması gereken rakamlar. Bu "üç eski oyun" için çok gibi görünebilir ancak Unreal Engine 4'ün artık kullanıldığını ve 4K'ya kadar çıkabildiğini unutmayın.

Nintendo Switch'te oyuncuların fiziksel sürümü satın alırken bile ek dosyalar indirmeleri gerekecek. Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, 11 Kasım 2021'de çıkacak


Kaynak: Game Rant

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent