recent
Güncel Haberler

Fable 4: Çıkış Tarihiyle İlgili İlk İpucu Geldi

Fable 4: Çıkış Tarihiyle İlgili İlk İpucu Geldi

Geçen yıl basit bir teaser ile duyurulan Fable bir yılı aşkın süredir konuşulmadı. İngiliz stüdyo Playground Games kısa süre önce mükemmel Forza Horizon 5'i piyasaya sürdü. 

İngiliz şirketinin birkaç ekibi bunlardan biri şu anda Fable oyun üzerinde çalışıyor. Ne zaman oynama fırsatı bulacağımızı tahmin etmek zor..

#info# Forza Horizon 5 Yılın En Yüksek Puanlı Oyunu Oldu

Uzun zamandır geliştiriliyor mu?

Kasım ayının başında, GeForce Now aracılığıyla yapılan yeni bir sızıntı, Fable merakla beklenen oyunlarla ilgili ayrıntılara işaret ediyordu. İkincisine, 2023'ün sonunda belirlenen bir çıkış süresi verildi. Elbette, bu bilgi potansiyel olarak yanlış, ancak başka bir gösterge, sonuçta çok uzak olmayan bu başlatma penceresini dolaylı olarak doğrulayabilir.

Twitter'da Playground Games'te çalışan bir mühendis olan Tom Gulton, dört yıldır Fable üzerinde çalıştığını açıkladı. Dolayısıyla, geliştirme 2017 yılında başlamış gibi göründüğünden, projenin nispeten ileri bir üretim aşamasına ulaştığını varsayabiliriz. Bu nedenle, 2023'ün sonu için belirlenen bir çıkış tamamen düşünülemez değil. Ancak Xbox'tan bir duyuru beklerken dikkatli olmak şart.

Fable, PC ve Xbox Series X/S için geliştirilme aşamasında.


KaynakGame Rant
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent