recent
Güncel Haberler

GTA'nın 3 Efsane Oyunları Modern Konsollara ve PC'ye Geliyor

Ana Sayfa
GTA'nın 3 Efsane Oyunları Modern Konsollara ve PC'ye Geliyor

Rockstar Games bugün, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch ve mobil için piyasaya sürülecek olan 3 efsane GTA oyunun 'remaster' sürümünü içeren Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition'ı kısa bir fragmanla duyurdu.

Bu yeniden yapım, Grand Theft Auto III'ün 20. yıldönümü şerefine piyasaya sürülecek ve bu oyun, Vice City ve San Andreas'ı içerecek.

Rockstar'a göre oyunlar PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOS ve Android dahil olmak üzere hemen hemen her platform için çıkacak. Belirli bir çıkış tarihi yok, ancak Rockstar'ın mobil sürüm için verdiği zaman çerçevesi "2022'nin ilk yarısı" Muhtemelen 3 efsane oyun mobil cihazlara çıkmadan önce platformlarda çıkacak. Rockstar, orijinal 3 oyunu önümüzdeki haftadan itibaren dijital perakendecilerden kaldıracağını söylüyor, bu nedenle San Andreas veya Vice City'yi orijinal haliyle dijital bir mağazadan satın almak isteyen varsa, şimdi satın alabilirsiniz. 3 efsane oyun, Rockstar Games Launcher aracılığıyla PC'de yayınlanacak.

Rockstar, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas'ın remastered versiyonlarını içeren paketin, sıradan bir 'remaster'dan ziyade daha kapsamlı yenilikler içerdiğini belirtiyor.

Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition’ın İlk Fragmanı



Rockstar, Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition hakkında daha fazla bilgiyi önümüzdeki haftalarda yayınlayacak.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent