recent
Güncel Haberler

God Of War PC'ye Geliyor, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Ana Sayfa

Sony'nin Santa Monica Studio'ya özel beğeni toplayan oyunu God of War, PC'ye geliyor. Kratos'u en iyi koşullarda tekrar görmek için fazla beklemeyeceğiz.

Şimdiye kadar PS4'e ve PS5'e özel olan ve 20 milyona yakın kopya satılan 2018'in çok beğenilen God of War nihayet PC oyunculara sunulacak.

Steam ve Epic Games Store sayfaları yayınlanmış durumda ve 329 TL nispeten öngörülebilir bir fiyatı gösteriyor.

Oyun Türkçe arayüz ve altyazılı olacak.

Oyunda dijital bonuslar (zırh ve 4 kalkan kaplaması) olacak, Dualshock 4, Dualsense ve klavye/fare kombinasyonu desteği olacak. 21:9'daki ultra geniş ekranlar ve hatta en iyi donanıma sahip oyuncular için optimum performans ve geliştirilmiş grafikler için NVIDIA'nın DLSS ve Reflex teknolojileri için de geçerli olacak. Kratos ve Atreus ile deneyimlerini optimize etmek için "çok çeşitli ayarlar ve grafik seçenekleri" olacak.

Oyun 14 Ocak 2022'de erişime açılacaktır.

PC ÖZELLİKLERİ

Aslına Sadık Zengin Görseller
PC için daha da geliştirilmiş çarpıcı görseller. En üst performansı sunabilmek için kilidi kaldırılan kare hızlarıyla, destekleyen cihazlarda [MU1] reel 4K çözünürlüğün keyfini çıkarın. Daha yüksek çözünürlüğünde olan gölgeler, geliştirilmiş monitör alanı yansımaları, GTAO ve SSDO eklentileri ve oldukca daha fazlasını sunan geniş grafik seçenekleri ve hazır ayar yelpazesiyle kendi ayarlarınızı belirleyin.

NVIDIA® DLSS ve Reflex Desteği
Kalite, performansla buluşuyor. Belli başlı Nvidia GPU'larında kare hızlarını çoğaltmak ve güzel, keskin sahneler elde etmek için NVIDIA Derin Öğrenme Süper Örnekleme (DLSS) teknolojisinin suni zekâ gücünden yararlanın. Arzu ettiğiniz tepkisel oyun deneyimiyle daha süratli reaksiyon verebilmenizi ve daha sert kombolar yapabilmenizi elde eden NVIDIA Reflex Düşük Gecikme teknolojisini kullanın.

Kişiselleştirilebilen Kontroller
Nasıl dilerseniz o şekildeki oynayın. DUALSHOCK®4 ve DUALSENSE® kablosuz test cihazları başta olmak suretiyle geniş oyun kumandası ve tuşları tamamen değiştirilebilir sıçan ve klavye desteği yardımıyla her eyleme oynanış karakterinize uyacak ince ayar çekme gücü ellerinizin arasında.

Ultra Geniş Ekran Desteği
Atmosfere asla olmadığı kadar gireceksiniz. Panaromik geniş ekranda soluk kesen manzaralarla İskandinav topraklarında seyahat edin. 21:9 ultra geniş monitör yardımıyla God of War™, özgün kusursuz tiyatral görünümü daha da ileriye taşıyarak beyazperde kalitesinde bir tecrübe sunuyor.


Kaynak: Steam
author-img
Get4Games

Yorumlar

1 yorum
Yorum Gönder
google-playkhamsatmostaqltradent