recent
Güncel Haberler

Epic Games Store Başarıları Geliyor, Önümüzdeki Hafta Çıkacak

Ana Sayfa
Epic Games Başarıları Geliyor, Önümüzdeki Hafta Çıkacak

İster Steam üzerinden PC'de, ister PlayStation ve Xbox konsollarında olsun, oyun başarıları kaçırılmaz hale geldi. Birçok oyuncu her oyunu %100 tamamlamak için başarıları takip ediyor. Bu özellik Epic Games Mağazasına da önümüzdeki hafta çıkıyor.

Epik Başarılar, oyuncunun XP puanları kazanmasını sağlayacak dört farklı seviyeye bölünecek. Bronz seviye ödüller 5 ila 45 XP arasında, Gümüş kategori 50 ila 95 XP arasında ve Altın türü başarılar 100 ila 200 XP arasında kazanacak. Son olarak, oyuncular Platinum'u kazanarak 250 XP kazanacaklar. Bir sayfa, her oyunun başarılarını kataloglayacaktır.

Son olarak, önümüzdeki hafta yapılması planlanan lansman için Rocket League, Hades, Pillars of Eternity, Humankind, Zombie Army 4, Defense Grid ve birkaç tane daha başarı sistemi için uygun olacak. Epic ayrıca geliştirici başarılarının devam edeceğini de belirtiyor.

XP ve Epic Başarıları Nasıl Çalışacak?

Epic Başarıları, XP değerlerine göre dört kademeye ayrılır ve bir oyunda 1.000 XP kazanıldığında Platinum Başarı verilir. Epic Başarısı kademeleri ve Başarı için elde edilen ilave XP miktarı şu şekilde: 
  • Bronz = 5-45 XP
  • Gümüş = 50-95 XP
  • Altın = 100-200 XP     
  • Platin = 250 XP
Epic Games Başarıları Geliyor, Önümüzdeki Hafta Çıkacak


Kaynak: Epic Games
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent