recent
Güncel Haberler

Activision, Yeni Call of Duty Mobil Oyunu İçin Digital Legends'ı Satın Aldı

Ana Sayfa
Activision, Yeni Call of Duty Mobil Oyunu İçin Digital Legends'ı Satın Aldı

Activision Blizzard dün mobil oyun stüdyosu Digital Legends'ı satın aldığını duyurdu. Yayıncının yeni ekibi, duyurulmamış bir Call of Duty mobil oyunu üstünde çalışacak.

Digital Legends, daha önce çizgi film tarzı nişancı The Respawnables'ı ve daha gerçekçi, Call of Duty benzeri bir oyun olan Afterpulse'u geliştirip yayınlamıştı. Şirketin mobil atıcılarla olan geçmişi, muhtemelen Activision altında yapacağı türden bir oyunun habercisi olabilir.

Activision'ın mobilden sorumlu başkanı Chris Plummer, bir açıklamada satın alma hakkında şunları söyledi: "Digital Legends'ın son derece parlak mobil oyunlar geliştirme görevi benzersizdir. Daha da önemlisi, ekiplerimiz bu yılın büyük bir bölümünde zaten çok yakın işbirliği içindeydi.”

Digital Legends'ın Activision altındaki ilk projesi, görünüşe göre bir Call of Duty mobil oyunu olacak, ancak Call of Duty: Mobile olmayacak. Plummer'ın açıklamasına göre, Digital Legends zaten bir kapasitede oyun üzerinde çalışıyordu.

Satın almaya ek olarak Activision, şirket içi mobil oyun stüdyosunun adını da duyurdu: Solid State. Büyük sürpriz olarak bu stüdyo aynı zamanda Call of Duty içeriği üzerinde çalışıyor.


Kaynak: Basın

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent