recent
Güncel Haberler

Nintendo Switch Yeni Ödeme Sistemi Eklendi

Ana Sayfa
Nintendo Switch Yeni Ödeme Sistemi Eklendi

Çevrimiçi bir şey satın almak istediğinizde kredi kartınızı çekmeyi sevmiyorsanız büyük olasılıkla PayPal'ı kullanıyorsunuz. Çevrimiçi satın alma işlemlerini çok daha hızlı ve kolay hale getirir.

Nintendo resmi olarak PayPal'ın artık Nintendo Switch eShop'da geçerli bir ödeme yöntemi olduğunu açıkladı. Artık kredi kartınızı çekmeniz veya eShop para birimini satın almak için PayPal'ı destekleyen bir çevrimiçi perakende satış mağazasına gitmeniz gerekmez!

Aşağıdaki resmi açıklamayı okuyabilirsiniz
Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'daki müşteriler için, PayPal artık Nintendo Switch için Nintendo eShop'da dijital içerik için bir ödeme seçeneği olarak mevcuttur! Hesaplarınızı bağlamak aynı zamanda Nintendo Switch, Wii U ve Nintendo 3DS sistem ailesi için içerik satın alırken Nintendo web sitesinde bir ödeme seçeneği olarak PayPal'ı kullanmanıza izin verecektir. Daha fazla bilgi için.

Tabi ki de bu ülkemiz için geçerli değil, bildiğiniz gibi paypal türkiye için hizmet vermiyor. Gelecek aylarda paypal'ı eskisi gibi türkiye'de görebiliriz diye umuyorum.
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent