recent
Güncel Haberler

Battlefield 1'in Yeni Rekabet Modu, Alpha Kayıtları Yakında

Ana Sayfa
Battlefield 1'in Yeni Rekabet Modu, Alpha Kayıtları Yakında

DICE, Battlefield 1'in yeni modu, İnkursiyonlar ile ilgili ilk ayrıntıları sağladı. Bu, rekabet odaklı bir moddur ve bazı oyuncular denemek için bir şansa sahip olacaklardır.

Saldırı modu, 5v5 savaş ve "hızlı, stratejik oyun" özelliklerine sahiptir. Düşük oyuncunun sayısına rağmen, standart eşleşmelerde olduğu gibi oldukça sıradan olmasa da, araçlar var. Önemli bir değişiklik, bir maç başlamadan önce kitinizi seçmek için kullanılan ve ekip çalışması ve eşgüdüm için ek vurgu yapan bir taslak sistemidir.

DICE, özellikle Müfrezeler'in izlenmesi eğlenceli olmasını amaçlamaktadır. Bu, kısmen "her noktanın önemli olduğu" puanlama sistemindeki değişikliklerle tamamlanacak. Bu ayarlamalara ilişkin belirli ayrıntılar paylaşılmadı. Modun kısa bir videosu bugün EA'nın Gamescom yayınında paylaşıldı; Bunu mümkün olduğunda bir araya getireceğiz.

Resmi yayınlamanın öncesinde, İnküsyonlar için alfa testi Eylül ayında başlayacak. Katılmak isteyenler, bugün Battlefield'in resmi web sitesinde kaydolabilirler. Dev'in Gölge haritasının değiştirilmiş bir versiyonunda sekiz kit (Hendek Cerrahı, Kontrol Lideri, AT Saldırısı, Savunma Mekaniği, Harp Desteği, Raid Lideri, Şok Saldırısı, Yakınlık Uyumu) ​​erişim sağlayacak. Daha iyi silahlar ve yetenekler, "zaman ve performans kombinasyonu" nı oluşturan sıralamayla erişilebilir.
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent