recent
Güncel Haberler

Age of Empires 4 Duyuruldu, PC'ye Geliyor!

Ana Sayfa
Age of Empires 4 Duyuruldu, PC'ye Geliyor!

Microsoft Studios'un yeni bir Age of Empires oyunu Age of Empires 4, Windows 10 PC için geliştirildi, yayıncı Microsoft Studios dün duyurdu.

Age of Empires 4, 2005'in Age of Empires 3'ten bu yana gerçek zamanlı strateji oyunu. Seriler 1997'de orijinal Age of Empires ile başladı; 1999'un Age of Empires 2: Age of Kings de dahil olmak üzere üç ana başlık, Ensemble Stüdyoları tarafından geliştirildi.

Ensemble'ın yerini alan Relic Entertainment, Age of Empires 4'ü yaratan stüdyo. Vancouver, Kanada merkezli Relic, Homeworld, Heroes Company ve Warhammer 40,000 gibi bayiliklerde birden fazla oyun yapmış olan gerçek zamanlı strateji başlıklarının geliştiricisi olarak kabul görüyor: Warhammer 40,000: Dawn of War.

Microsoft Stüdyolarının yaratıcı yönetmeni Adam Isgreen, Xbox Wire yayınında "Relic Entertainment, Age of Empires 4'ü geliştirmeleri için onları ideal bir ortak haline getiren yüksek kaliteli RTS oyunları yaratma konusunda zengin bir tecrübeye sahip." "Onlarla çalışmaktan dolayı çok heyecanlıyız ve hayranların Age of Empires franchise'a olan benzersiz ve heyecan verici katkılarını görmesini bekleyemeyiz." açıklamada bulundu.

Relic, "Tarihi bağlamı derin stratejik oyunlarla kaynaştırmak ve bu franchise'ı oyun önceliğine ve sevilen topluluğun eline geri getirmek için bir stüdyo olarak gücümüze girmek için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Microsoft, Age of Empires 4 için bir serbest bırakma penceresi vermedi. Daha fazlası için, antik Roma'dan Amerikan Devrimine fethi konsept sanatından oluşan aşağıdaki duyuru fragmanını kontrol edin.

Microsoft, Age of Empires: Definitive Edition, Forgotten Empires'ın 20 yaşındaki Age of Empires'ın 4K'lık remasteri 19 Ekim'de piyasaya sürüleceğini duyurdu. Windows Store'da yalnızca Windows 10'da mevcut olacak. Microsoft, E3'teki PC Oyun Şovu'nda Definitive Edition'ı açıkladı.

Buna ek olarak, Microsoft, Age of Empires 2 ve Age of Empires 3 için Definitive Edition güncellemeleri üzerinde çalışıyor. Eski oyun 2013'te Age of Empires 2 HD olarak yeniden piyasaya sürüldü, ancak orijinal oyun için yukarıda belirtilen Definitive Edition Basit bir yeniden dergiden çok daha iyi bir başlangıç yapabilirsiniz.
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent