recent
Güncel Haberler

Nintendo Switch ve Nintendo Switch Premium’un Fiyatları Belli Oldu

Ana Sayfa
Nintendo Switch ve Nintendo Switch Premium’un Fiyatları Belli Oldu

Nintendo Switch’in fiyatı, LetsPlayVideoGames’in iki sağlam kaynağı tarafından internete açıklandı. Bu fiyatları biz de sizlere aktarmadan önce bir uyarıda bulunalım, bilinen fiyatlar İngiltere’de kullanıcılara satılması beklenen fiyatlar. Yani henüz Amerika veya Avrupa’daki satış fiyatları hakkında sadece varsayımlarda bulunabiliyoruz. Uyarımızı yaptığımıza göre, fiyatlara geçebiliriz.

Nintendo Switch’in iki ayrı modeli olacağı söyleniyor. Standart model £199.99, daha geniş depolama alanı olan Premium modeli ise £249.99 fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Lakin Premium Nintendo Switch modelinin ismi veya paket olarak içerisinde barındıracakları hakkında net bir bilgimiz yok.Cihazın fiyatı ile birlikte Switch Pro kontrol aygıtının da £39.99 fiyat etiketi taşıyacağı söyleniyor.
Nintendo Switch ve Nintendo Switch Premium’un fiyatları belli oldu
Bu fiyatlar İngiltere’deki belirli bir tedarikçinin vereceği fiyatlar olsa dahi, Nintendo’nun Switch konsolu için bölgeler arası birebir yakın fiyat politikası doğrultusunda bölge kilidini kaldırmayı hedefliyor. Bu bilgilerden yola çıkarak Amerika’daki fiyatların $250 ve $300 olması bekleniyor. Bölgelerine göre asgari ücret düşünülürse, fiyatları gerçekten makul. Asıl merak konusu elbette, bizim ülkemizde taşıyacağı fiyat etiketi.
 
Kaynak: LeaderGamer 
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent